Sintec

Sintec is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van medische apparatuur. Met een dynamisch team van enthousiaste medewerkers en een uitgebreid geoutilleerd laboratorium wordt dagelijks gewerkt aan de ondersteuning en het beheer van primaire processen bij haar opdrachtgevers.

Vanuit de filosofie dat wederzijds vertrouwen, korte communicatielijnen en resultaatgerichte afspraken leiden tot het meest optimale resultaat, biedt Sintec een totaalpakket aan beheers- en laboratoriumfaciliteiten. Als klant van Sintec ontvangt u een persoonlijk password om via de website toegang krijgen tot uw apparatuurgegevens en de bijbehorende kalibratiecertificaten. Alle procedures en activiteiten worden uitgevoerd volgens de normen van de Raad voor Accreditatie en certificerende instanties.

Op deze website laten wij zien hoe de Sintec organisatie is ingericht en wat Sintec voor u kan betekenen op het gebied van beheer en onderhoud. Om onze dienstverlening optimaal te houden staan wij open voor uw opmerkingen en suggesties; maakt u deze dan ook kenbaar via de servicepagina.

Wij zijn Sintec, prettig kennis te maken.